Seminer out, Webiner in: Perculus’la online seminerler

E-learning alanının deneyimli firmalarından Advancity'nin lokomotif ürünlerinden Perculus, hızlı ve kesintisiz online seminerler için Türkiye'nin yeni tercihi. Kullanıcılarına, dünyanın her yerinden, görüntülü görüşme,  yapma olanağı sunan ve Türk yazılımcıları tarafından geliştirilmiş en başarılı konferans programlarından biri olarak görülen Perculus, küreselleşen iş yaşamının vazgeçilmez araçlarından biri olmayı hedefliyor.

Hızlı, kesintisiz ve ekonomik iletişim

Dünya çapında kullanılan konferans yazılımlarından çok daha ekonomik fiyatla satışa sunulan Perculus, video konferansa göre %90 fiyat avantajı sağlıyor. En düşük ADSL bağlantısında bile sorunsuz çalışabilme özelliği olan sistem, kurulum gerektirmiyor, aynı anda 2000 kişiye kadar erişim olanağı sağlıyor. Online eğitim ve seminerler için, kusursuz bir sanal deneyim sunan Perculus, aynı zamanda giderek mobilize olan iş yaşamına, tek tıkla toplantı yapabilme kolaylığıra getiriyor. Perculus, katılımcılara hiçbir ek maliyet yaratmıyor.

Perculus, merkezi çoklu ortam sunucusu yardımıyla tüm kullanıcıların bağlandıkları bir sisteme sahiptir. Video ve ses görüntüleri, sunumlar bu sunucu üzerinden tüm kullanıcılara paylaştırılır. Perculus teknolojisi ile bir toplantı/eğitim veya seminerde yapabileceğiniz herşeyi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz;

• Toplantı Düzenleme
  • Beyaz Tahta
  • Ses ve Video
  • Dosya Paylaşımı
  • Anketler
  • Tekrar İzleme
  • Ekran Paylaşımı

Türk girişimcilerinin büyük başarısı

E-learning alanına getirdiği yenilikler ve projelerle adından söz ettiren Advancity, global oyuncuların yoğunlukta olduğu konferans programı pazarında, yerli sermayenin bir girişimi olan Perculus ile iddiasını ortaya koyuyor.

Advancity Genel Müdürü Cem Atacık, Perculus ve online seminerler ile ilgili şu bilgileri verdi; "Konferans yazılımlarının ortak amacı iş dünyasına, ihtiyacı olan hız ve verimliliği kazandırmak. Perculus, Türk kullanıcılarının eğilimlerini ve alışkanlıklarını gözönüne alarak geliştirdiğimiz ve kullanıcı dostu olması sayesinde, kolayca kullanıma açılabilecek pratik bir ürün. Ekonomik fiyatıyla da, pratik olma özellikleriyle de Türk iş dünyasının kısa sürede tercih etiği ürün haline geleceğini biliyoruz. Ürünün uygulamalarında elde ettiğimiz başarı bunu gösteriyor. Kısa süre önce İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile birlikte 480 kişinin aynı anda izlediği çok başarılı bir webiner'i hayata geçirdik. İSMMMO ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmalar Perculus üzerinden, üyelerin sınav, bilgilendirme, eğitim gibi tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. İSMMMO, ürünümüzü seçerek hem üyelerine pratik ve ekonomik bir biçimde ulaşmayı başarıyor hem de iletişimini güçlendiriyor."

Perculus'un başlıca özellikleri;

·  Kolayca toplantı ve sunum yapabilme, katılımcıları davet edebilme

·  Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, PDF dosyalarınız üzerinde birlikte çalışabilme

·  Ses, video, yazı ve beyaz tahta kullanarak iletişim kurma,

·  Sorunsuz, düşük maliyetli toplantı ve sunumlar gerçekleştirme

·  Var olan sisteminiz ile %100 entegre çalışabilme.

Editöre notlar:

Perculus Hakkında:Perculus, farklı mekanlardaki insanların aynı ortamdaymış gibi çalışmalarını sağlamak amacı ile geliştirilmiş, internet üzerinde çalışan toplantı platformudur. Düzenleyicilerin dolduracakları basit bir form ile toplantı düzenlemelerini, katılımcıların da tek bir tıklama ile toplantıya katılmalarını sağlar.Perculus ihtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirilerek, var olan intranet veya e-eğitim sisteminiz ile entegre bir şekilde kullanılanibilir.

Perculus ile dünyanın herhangi bir yerinde bilgisayarlarının başında bulunan insanlar aynı sunumları izleyebilir, aynı dokümanları inceleyebilir, aynı beyaz tahtayı kullanabilir, birbirleriyle video, ses ve yazı aracılığı ile iletişim kurabilirler. Katılımcılar hiçbir ücret ödemeden ve hiçbir yazılım yüklemeden bu hizmetlerden yararlanabilirler. Perculus sistemi yardımıyla her türlü tanıtım, eğitim ve toplantı faaliyetleri, düşük maliyetlerle ve etkin bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Deneme üyeliği içın tıklayın: www.perculus.com

Advancity hakkında:1999 yılından beri e-learning alanında çözüm ve hizmet üreten Advancity, uzaktan eğitim konusunun otorite firmalarından biri olarak, bu alandaki çalışmalarını hem kurumsal hem de akademik skalada geliştirmeyi sürdürmektedir. Advancity bir yandan SCORM API, Perculus Sanal Sınıf, Evde Etüt Sistemi ve Sordu.com gibi yenilikçi platformları hayata geçirirken, bir yandan da uzaktan eğitim ve online-bizz kavramlarının gelişmesine çalışmalara destek veriyor.

Advancity, çözümleriyle, Türkiye pazarının dışında, 3 kıtada 10'dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor.