top of page
Yazarın fotoğrafıYunus YALIN

Eğitim365 (Üniversite - ALMS) 3.72.02 Sürümü Güncelleme Notları

Güncelleme tarihi: 13 Ara 2023


Yazar: Advancity | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN


Uygulamalarımızı gerek kullanıcılarımızın talepleri üzerine gerekse kendi fikirlerimiz üzerine sürekli geliştirerek güncel ve geliştirilmiş bir uygulama elde etmeye gayret gösteriyoruz.

3.72.02 olarak versiyon numarası verdiğimiz son sürümümüzde gerçekleştirdiğimiz geliştirmeleri yeni özellik, güncelleme ve hata düzeltmelerimiz olarak derledik.


Güncelleme Notlarına Geçmeden Önce Hangi Versiyonda Olduğunuzu Öğrenelim mi?


Kullandığınız Eğitim365 (Üniversite - ALMS) uygulamasının versiyonunu öğrenmek için kurumunuzun Eğitim365 (Üniversite - ALMS) adresinin sonuna “/system/versioninfo” yazarak bağlantıya gidiniz. Örneğin; 'advancity.com.tr' sizin Eğitim365 (Üniversite - ALMS) adresiniz olsun '.com.tr' den sonra “advancity.com.tr/system/versioninfo” yazarak bağlantıya giriş yapmalısınız.

Eğitim 365 (Üniversite - ALMS) versiyonunuz “{"version":"3.72.2.0","timestamp":"2019-10-21T13:17:06"}” olarak görüntülenir.


Önemli Not: Eğitim 365 (Üniversite - ALMS) versiyonunuzu son versiyona yükseltmek için ue@advancity.com.tr adresine güncelleme talep maili atabilir ya da 0 (216) 445 07 25 telefon numarasından bizi arayarak güncelleme talebinde bulunabilirsiniz.



Yeni Özellik

  • Sanal sınıf tekrar izlemeleri için bulunan ‘Tekrar İzlemelerim’ bölümü yönetici ayarları bölümünde gizlenip görünür yapma özelliği eklendi.

  • Eğitim365 (Üniversite - ALMS)’de sanal sınıf oluşturulmak istendiğinde Perculus ve Perculus Plus sanal sınıf uygulamalarından öncelikli olarak seçili gelecek sanal sınıfın seçilmesi eklendi.

  • Öğrenci sınav sırasında sorun bildirdiğinde, yönetici ekranına öğrencinin sorun mesajı, sınav raporu bağlantı adresi ve aktivite bağlantı adresi birlikte gösterilmesi eklendi.

  • Eğitim365 (Üniversite - ALMS) sınav sonrasında öğrenciye gösterilmek istenen sınav raporunda sınav soru cevaplarının öğrenciye gösterilip gösterilmemesi ayarı yönetici ayarları bölümüne eklendi.



Güncelleme

  • Eğitim365 (Üniversite - ALMS)’de iki oturumlu bir sınav gerçekleştirildiğinde her bir oturum tek bir rapor sayfasında gösterilmesi olayı, raporların iki farklı sekmede gösterilmesi olarak güncellendi.

  • Öğrencilerin e-ders izleme aktivitelerinde e-ders’in süresi düzeyinde izlenme gerçekleştirildiğinde e-ders tamamlanmış olarak sayılması şeklinde güncellendi.

  • Eğitim365 (Üniversite - ALMS)’de sanal sınıf aktivitesinin tekrar izlemeleri bir sonraki dönem için çoğaltılmak istendiğinde aktivitenin tarihi sanal sınıf tarihi yerine çoğaltıldığı tarih olarak gelmesi sağlandı.

  • Eğitim365 (Üniversite - ALMS) – Canlı Ders açıldığında öğrenci rolündeki kullanıcıya bildirim düşer. Gelen bildirime tıklandığında ders sayfası açılıyordu. Ders sayfasından sonra canlı derse tıklanıp canlı derse gidiliyordu. Artık Canlı Ders bildirimine tıklandığında canlı ders sayfası açılıyor.



Hata Düzeltmesi

  • Yayınlanan bazı sınavlar kullanıcı tarafından bitirilmiş ve raporu görüntüle şeklinde görüntülenmekteydi. Sorun giderilerek öğrencilerin sanal sınavlara sorunsuz girmeleri sağlandı.

  • Kopyalanan derslerin tarihleri eski tarih olarak gelmesi sorunu düzeltildi. Artık kopyalanan dersler kopyalandığı günün tarihi ile açılmış gözüküyor.

  • E-Ders içerisinde bulunan videoların ileriye alınamaması hatası çözüldü.

  • Eğitim365 (Üniversite - ALMS)’de oluşturumuş E-Ders’lerin daha sonrasdan düzenlendiğinde kaydedilmemesi sorunu düzeltildi. Artık E-Ders’ler düzenlendikten sonra kaydedilebiliyor.

  • Bazı sınavların sonunda rapor alınmasında kaynaklanan hata sorunu düzeltildi. Artık olması gerektiği gibi sınav raporu alınabiliyor.

17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page