top of page
Yazarın fotoğrafıYunus YALIN

Advancity Olarak TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesindeydik

Güncelleme tarihi: 13 Ara 2023


Yazar: Advancity | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Advancity olarak; TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi’nde iş dünyasındaki gelişmeleri takip ederek, üniversitelerimize bu deneyimleri aktarmak eğitimde ve gelişim için biz de yerimizi aldık.

TEGEP 9. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 22-23 Ekim 2019 Tarihinde, “akış Zihinsel Uyum, Bütünsel Performans” başlıklı bu yılki zirvede birbirinden değerli konuşmacılar deneyimlerini aktaracak ve eğitimde gelişimin nasıl gerçekleştirileceği sorusuna bir yanıt aranacaktır.

Akış; Fırsatlarla (istekler) kapasitenin (beceriler) dengelendiği yerde ortaya çıkıyor. Kapasite ne kadar artarsa, yakalanan fırsatlar da o oranda artıyor ve geliştirilen her bir beceri, teorik olarak, daha üst düzey akış deneyimleri yaşama olanağı sunuyor... Öğrenme de tam da bu anlarda gerçekleşiyor... Eğitim ve gelişim birimleri ve profesyonelleri ise akış kapasitesinin gelişmesinde hayati bir yerde duruyor. Akış, aynı zamanda yüksek performansı yakalama fırsatını sunuyor. Peki, doğrudan iş tatmini, mutluluk ve yüksek performans yaratan bu eşsiz deneyimi nasıl sağlayabiliriz ve sürdürebiliriz?

22 Ekim 2019 Salı Program Akışı

23 Ekim 2019 Çarşamba Program Akışı


34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page